OVER ONS

Labelspeed is specialist op het gebied van compatible labels en etiketten voor Dymo, Brother en Seiko labelwriters.
Bij Labelspeed koop jij de Dymo compatible labels, van hoge kwaliteit en voor scherpe prijzen. Waarom wij zo voordelig zijn? Dat komt door ons scherpe inkoopbeleid en directe import uit de fabriek!

Daarom moet je bij Labelspeed zijn!

  1. Snelle leveringen
  2. Scherpe prijzen
  3. Altijd 30 dagen recht op retour
  4. Snelle en persoonlijke klantenservice
  5. Diverse betaal mogelijkheden
  6. Leveringen uit eigen magazijn

Labelspeed is onderdeel van Bobplaza, en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34294246. BTW nummer NL819010479B01

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar vanaf 09.30 tot 18.00 uur.

Wil je de showroom bezoeken of producten afhalen? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. Dan is er altijd iemand aanwezig om je rond te leiden of te helpen!

Adres gegevens

Labelspeed
023-5282218
A. Hofmanweg 42
2031 BL Haarlem
*protected email*

Het Team

Timo
Timo versterkt als marketingmedewerker het Labelspeed team. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het optimaliseren van de websites, het ondersteunen van de verkopen, het soepel laten verlopen van de klantenservice en het managen van de inkoop en voorraad. Verder houdt hij zich bezig met de administratie en springt hij op drukke dagen bij in het magazijn. Timo is een echt pietje precies en een kei op het gebied van marketing en communicatie.

René
Bij Labelspeed hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en wij houden je daarom graag op de hoogte van de ontwikkelingen en vernieuwingen binnen onze organisatie. Graag wil ik mezelf, als nieuwste lid van het Labelspeed team, voorstellen. Mijn naam is René van Lunenburg, jouw accountmanager. René kun je telefonisch bereiken onder nummer: 0630553222. René gaat geen uitdaging uit de weg en komt samen met jou altijd tot een oplossing! Wist je dat onze etiketten tot wel 80% goedkoper zijn…

 

DYMO® LABELS

BROTHER LABELS

SEIKO LABELS

OVER ONS